V žitné mouce je dostatek lepku na přípravu chlebového těsta. Starý samožitný chléb, kterému se říká pumprnikl, je oproti chlebu z pšeničné mouky zdravější. Má silnější kůrku, drobnější póry a pevnější střídku. Zjistěte, proč je žitná mouka zdravá.
Žitný, a hlavně žitný kváskový chléb vyniká vyšší hutností. Je také šťavnatější, intenzivněji voní. Více zasytí, má vyšší přirozenou trvanlivost.
Kromě mouky se do některých druhů křehkého chleba přidávají také celá žitná zrna.
Tento produkt ještě nebyl hodnocen.
Budeme velmi rádi, když se s námi podělíte o Váš názor na výrobek.
Bohužel naše služba není dostupná po celé republice. Než budete pokračovat,
ověřte prosím způsoby dopravy, které nabízíme na Vaší adrese:
Ve vybraných lokalitách Vám objednávku
zavezeme až domů
Objednávku Vám zavezeme na jednu z více
jak 1700 pravidelných zastávek.
Vyzvedněte si objednávku na jednom
z našich výdejních míst.
Jak se stát Výdejním místem?
Vyzvedněte si objednávku přímo u nás na
farmách v Radonicích nebo Svrkyni.
Bohužel tato možnost není na zvolené adrese dostupná
Zkuste některou z našich pravidelných zastávek, nebo si zboží můžete vyzvednout přímo u nás na farmě.
Bohužel tato doprava není na zvolené adrese dostupná
Zkuste některou z našich pravidelných zastávek, nebo si zboží můžete vyzvednout přímo u nás na farmě.
Bohužel tato doprava není na zvolené adrese dostupná
Zkuste některou z našich pravidelných zastávek, nebo si zboží můžete vyzvednout přímo u nás na farmě.