Omáčky, pesta a ragú

Sugo nero di sepia

158 Kč / 300 g

S naší omáčkou máte fantastické risotto, kterým všechny oslníte

Skladem:
Podrobnosti

V minulosti se sepiové barvivo používalo jako inkoust, dnes se používá převážně v kuchyni čistě jako koření, v italské kuchyni se pak používá hlavně na těstoviny. V toskánské nebo benátské kuchyni zase na risotto. 

Stačí uvařit italskou rýži, opéct kalamáry na kolečka a zamíchat s naší omáčkou a máte fantastické risotto, kterým všechny oslníte. 

SLOŽENÍ: Guanciale (sušené vepřové líčko), bílé vínosepiové barvivo, česnek, tomaty, chilli paprička, sůl, pepř.

SKLADOVÁNÍ: od 5°C do 21°C bez slunce     

VÁHA: 300g / 2 - 3 pěkné porce                           

PŘÍPRAVA:

1. Dejte vařit těstoviny přesně podle návodu výrobce (120g - 150g na porci, těstoviny doporučujeme dlouhé)

2. Do středního kastrolu vložte obsah omáčky ze sklenice a pomalu prohřejte, nevařte!

3. Uvařené a přeceděné těstoviny vložte do omáčky, promíchejte a servírujte

4. Nakonec panenský olej

Přejeme Vám dobrou chuť.

Hodí se k

Čerstvé selské máslo vyrobené maximálně den před prodejem

69.90 Kč / 200g

Čerstvé vaječné těstoviny

64.90 Kč / 330 g

Skvělé maso na omáčky a libový guláš

482 Kč / 1000 g
Vyprodáno
Hodnocení uživatelů

Pokud chcete ohodnotit produkt, přihlaste se.

Tento produkt ještě nebyl hodnocen.

Přidat hodnocení produktu

Budeme velmi rádi, když se s námi podělíte o Váš názor na výrobek.